Удинезе – Болоня сряда 04 Декември

Двубоят Удинезе – Болоня от Купата на Италия ще се проведе на 04 декември (сряда) от 22:00 часа. Две страни от Серия А се сблъскват в четвъртия кръг на Coppa Italia, като двойката се разделя само от две точки в класирането. Има малко между тях в лигата, но могат ли да бъдат разделени в двубоя за Купата? 

Коефициентът за победа на Удинезе е 2.70. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Болоня е 2.50. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Удинезе – Болоня: Статистика Н2Н

  • Като домакин, Удинезе не е губил от Болоня в последните 4 срещи помежду им.
    По време на последните 21 срещи с Удинезе като домакин, Удинезе спечели 11 пъти, при 6 равенства и 4 победи за Болоня. Головата разлика е 28-17 в полза на Удинезе.

Фиорентина – Цитадела: Прогноза

Удинезе влезе в този сблъсък само с едно поражение за 90 минути в предишните си 11 домакински срещи на Coppa Italia. Междувременно Болоня изравни три от последните си пет пътувания в това състезание, което ги определя за фаворити за още един резултат тук. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com