Удинезе – Милан неделя 25 Август

Двубоят Удинезе – Милан от Серия А на Италия ще се проведе на 25 август (неделя) от 19:00 часа. Милан направи голяма промяна в тима на землянките през новия сезон, като Марко Джампаоло е много по-различен шеф от Дженаро Гатузо. Тъй като бившият шеф на Милан не можеше да се примири с формация.

Коефициентът за победа на Удинезе е 3.75. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Милан е 2.05. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Удинезе – Милан: Статистика Н2Н

Удинезе не са губили в последните 9 свои домакинства.
Милан нямат загуба в последните си 4 мача като гост.
По време на последните 26 срещи с Удинезе като домакин, Удинезе спечели 9 пъти, при 6 равенства и 11 победи за Милан. Головата разлика е 35-26 в полза на Милан.

Удинезе – Милан: Прогноза

В резултат на това ние смятаме, че Милан е страната, на която трябва да заложим тук. Росонерите са силен залог най-накрая да се завърнат в Шампионската лига, докато те се отправят към място, където горните страни са имали тенденция да се справят добре миналия сезон. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.livebet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com