Удинезе спря Ювентус, който можеше да си осигури титлата

Удинезе спря Ювентус, който още днес можеше да си осигури титлата. Отборът на Лука Готи спечели с 2:1 , след като постигна обрат през второто полувреме. Де Лихт откри резултата малко преди почивката. Несторовски изравни в 52-ата минута, а в самия край Фофана донесе успеха на домакините.

Ювентус имаше по-голям контрол върху топката от самото начало. Първият изстрел на Кристиано Роналдо дойде още в четвъртата минута, но топката отиде право в ръцете на Мусо. Много рано обаче Удинезе можеше да поведе. След центриране на Сема Данило отклони топката

към собствената си врата и тя се удари в гредата.

Домакините опитваха да стоят равностойно, но сами си усложняваха задачата с грешки в защита. Вратарят им трябваше да спасява топка, отклонена от съотборник, но се справи не се стигна до автогол. Мусо често имаше работа и следващата му изява бе да отрази по отличен начин удар от воле на Дибала.

Роналдо в 26-ата минута стреля силно от дистанция, но топката мина покрай вратата. Три минути преди почивката Юве нанесе своя удар и той дойде от изненадващо място. Де Лихт откри резултата с далечен удар. Топката стигна до холандския бранител след изчистване, той напредна и с нисък, но много прецизен изстрел матира защитата и вратаря.

В 52-ата минута Сема проби отляво и прати великолепно центриране в наказателното поле, а Несторовски с летящ плонж заби топката в мрежата.

Отборът на Маурицио Сари постепенно си върна известен контрол и играеше повече с топката, но не успяваше да намери най-добрия си ритъм. Роналдо нямаше ден, като следващия му удар също не намери целта.

„Бианконерите“ натиснаха в последната част на мача, но това освобождаше пространства за контраатаки на домакините. Юве стигна до няколко центрирания, които не доведоха до нищо.

В допълнителното време Удинезе се възползва от изнасянето на съперника в предни позиции. Фофана получи топката в полето на гостите. Той напредна, справи се с няколко защитника на съперника, освободи се от Де Лихт и не остави шансове на Шчесни.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код , където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Удинезе спря Ювентус, който можеше да си осигури титлата