Удинезе – Фиорентина 03 април

Двубоят между Удинезе – Фиорентина  ще се проведе на 3 април (вторник) от 19:30 часа в среща от Серия А на Италия. Победата с 2: 0 срещу Кротоне постави Фиорентина като претендент за квалификация в Лига Европа, но те са шест точки зад първите шест. Домакинската победа през уикенда е четвъртата победа на Виола и най-дългата серия с победи за сезон 2017/18. 

Коефициентът за победа на Удинезе 3.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на  Фиорентинае 2.10Вижте ТВ Програма за мача тук.

Удинезе – Фиорентина: Статитика Н2Н

Фиорентина загуби само една от последните си 9 срещи с Удинезе във всички състезания, спечели 6 и изравни 2. Въпреки това те не са печелили на Dacia Arena през този период.
Нито една последните им 12 h2h срещи не завърши като победа за гостите.
Девет от последните 10 мача записаха над 2.5 гола.
Удинезе са без загуба у дома срещу Фиорентина в последните 6, спечелиха 4 и изравниха 2.

Прогноза

От сравнението на съответните форми става ясно, че Фиорентина са фаворити за победа в мача. Въпреки това, те имат слаб рекорд на Dacia Arena , но и Удинезе бяха в подобна форма и тогава.

Това е основната причина, поради която и двата отбора да вкарат е наш основен залог. Девет от последните 10 мача на всички места и  последните им 4 срещи от Серия А в Удинезе завършиха така. Така че, със сигурност това е залогът, който трябва да изберем.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона. Милан, Ювентус, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд. Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com