Уеска – Атлетик Билбао 06 Декември bet365

Двубоят Уеска – Атлетик Билбао от Купа дел Рей на Испания ще се проведе на 06 декември (четвъртък) от 19:30 часаАтлетик Билбао приключи последния си мач в 32 кръг с Уеска миналата седмица на Сан Мамес. Aritz Aduriz открадна шоуто в разрушителната победа с 4: 0 за Лъвовете. 

Коефициентът за победа на Уеска  е 2.87. Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на Атлетик Билбао е 2.55. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уеска – Атлетик Билбао: Статистика Н2Н

СД Хуеска не е побеждавал в последните си 15 срещи.
Резултат от първият мач: Ат. Билбао – СД Хуеска 4-0.
СД Хуеска са в серия от 10 поредни домакински срещи без победа.

Уеска – Атлетик Билбао: Прогноза

Huesca не са побеждавали в последните 14 мача във всички състезания и сега седят на дъното в класирането  на Ла Лига. Отборът на Форс взе само 7 точки в 14 мача в първия си сезон в елитния клас на испанския футбол.

Домакините допуснаха два или повече гола през последните четири мача във всички състезания. Въпреки това, Билбао също са не са успешни при пътуванията си досега през сезона. Те загубиха три поредни гостувания в Ла Лига.

Тъй като посетителите вероятно няма да разполагат с повечето от ключовите си играчи в El Alcoraz, ние ще подкрепим домакинската победа  като основна опция за залог тук.

Huesca да спечели
Huesca или равен  bet-bg.com

Официални спонсори на събитието са:  Nike, Mazda, Samsung, Rexona.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG