Уеска – Реал Бетис 5 януари bet365 laliga

Двубоят Уеска – Реал Бетис от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 5 януари (събота) от 21:45часаHuesca бяха толкова зле, че допуснаха късен гол в поредно поражение срещу Валенсия в последния им мач от годината на Mestalla. Отборът взе не повече от 8 точки от 17 мача в кампанията. 

Коефициентът за победа на Уеска  е 3.40. Равенството в мача е оценено с 3.50.  Коефициентът за победа на Реал Бетис е 2.15. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уеска – Реал Бетис : Статистика Н2Н

СД Хуеска не е побеждавал в последните си 19 срещи.
СД Хуеска са в серия от 13 поредни домакински срещи без победа.
Real Betis Balompie нямат загуба в последните си 7 мача.

Уеска – Реал Бетис : Прогноза

Huesca може да се похвали с най-слабия защитен рекорд в лигата с 34 допуснати гола в 17 мача. В другия край те също не впечатлиха със своите 6 гола в осем домакинства. Huesca е единственият отбор в състезанието без домакинска победа (четири равенства и 8 загуби на El Alcoraz).

Real Betis да спечели
Реал Бетис да запази чист лист

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG