Уест Бромич Албион – Ливърпул 21 април

Двубоят между Уест Бромич Албион – Ливърпул ще се проведе на 21 април (събота) от 14:30 часа в мач от Висшата лига на Англия Уест Бромич шокира вторите Манчестър Юнайтед с 0-1 миналата неделя на „Олд Трафорд“. Победата буквално бе чудо за Baggies, които бяха започнали да мислят за Чемпиъншип следващия сезон.

Коефициентът за победа на Уест Бромич Албион е 7.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на Ливърпул  е 1.53. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Уест Бромич Албион – Ливърпул: Статистика Н2Н за двубои

Ливърпул ще се опита да отмъсти за шокиращата загуба във ФА Къп срещу УБА по-рано тази година.

Багьовете зашеметиха червените с 2-3 в Анфийлд. Сблъсъкът в лигата показа също така, че УБА отне точка на Анфийлд, завършвайки срещу Ливърпул  с безрезултатно равенство през декември миналата година.

Като цяло, Ливърпул води в Н2Н статистиката с 4 победи, ако погледнем мачове, които се играха в The Hawthorns преди 60-тия сблъсък с УБА.

 Прогноза
Мане, Салах и Фирмино бяха точни заЛивърпул срещу Борнемут миналия уикенд. Някои от тях може да си починат тук, поради което няма да правим прогнози за голмайсторите.

Ливърпул да победи или равен- двоен шанс

Под 2.5 гола FT

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, Cadbury, Barclays.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com