Уест Бром може да мечтае за Уембли, но след като победи Брайтън

Мениджърът на Уест Бром Дарън Мур ще позволи на неговият отбор да мечтае за Уембли, но само ако победят Брайтън.

The Baggies са домакини на Чайките в преиграването в четвъртия кръг на ФА Къп в сряда след равенството 0: 0 на Amex през януари .

Победителите ще са домакини на Дерби в петия кръг, а победа срещу овните ще ги вкара в четвъртфиналите -с  мач още до полуфинала на Уембли.

Мур достигна до последните осем с Албион като състезател през 2002 г., а след като Baggies са четвърти в Чемпиъншип, той също така иска неговият отбор да бъде амбициозен и в купата на ФА.

„Можеш да мечтаеш! Но преди да можем дори да тръгнем по този път, имаме истински сериозна опозиция, която идва тук“, каза шефът на Албион.

„Крис (Hughton) е доказан мениджър, имам огромно възхищение към него, той е човек, към когото гледам и се възхищавам заради неговата работа и последователност. Ние знаем, че неговият екип ще бъде тежка опозиция.“

Вижте ТВ Програма за футбол  тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG