Уест Бром – Нотингам Форест 15 Февруари

Двубоят между Уест Бром – Нотингам Форест ще се проведе на 15 Февруари (събота) от 14:30 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. След голямото си представяне на Elland Road миналия уикенд, Нотингам Форест отново поставя амбициозните си мотиви под микроскоп.

Коефициентът за победа на Уест Бром е 1.65Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Нотингам Форест е 5.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уест Бром – Нотингам Форест: Двубой Статистика

Чарли Остин е голмайстора на Уест Бромич с 8 гола. Люис Грабън има 16 гола за Нотингам.
Уест Бромич са в победна серия от 3 мача.
Уест Бромич се намира в победна серия от 3 мача в Чемпиъншип.

Уест Бром – Нотингам Форест: Прогноза

Форест са загубили само три пъти в 16 пътувания през този сезон, така че очакваме посетителите да се справят добре в този сблъсък. Те идват тук, смущавайки много от горните страни в лигата като гост, докато тази страна от Уест Бром има своите проблеми. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com