Уест Бром – Уигън 05 Януари bet365

Двубоят Уест Бром – Уигън от Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 05 януари (събота) от 14:30 часа. Уест Бром е домакин на Уигън в The Hawthorns тази седмица. Мачът завършва третия кръг за двата отбора в Английската ФА Къп. Уест Бром е четвъртият отбор в класацията на шампионата и е набрал 46 точки до сега.

Коефициентът за победа на Уест Бром е 1.75. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Уигън е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уест Бром – Уигън: Статистика Н2Н

Уигън не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Уест Бромич не са губили в последните 6 свои домакинства.
Уигън нямат победа в последните си 11 мача като гост.

Уест Бром – Уигън: Прогноза

Уигън е един от най-лошите отбори в Шампионата, когато се вземе предвид рекордът за гостуващите. И тук, те са на път срещу Уест Бром, един от най-добрите отбори в лигата, и с право е в микса за плейофите. Уигън е в толкова лоша форма като гост, че са били без победа в последните си 11 гостувания, девет от тях загуби.

В последните си 16 гостувания Уиган имаше само една победа. Тоест, само една победа в този сезон. Също така, предишната им победа преди гостуването дойде в приятелски мачове и срещу отборите от Лига 1 миналия сезон. Досега в този сезон единственото нещо, което Уигън доказа, е, че те все още не са изключени, за да се конкурират задоволително срещу отборите на Шампионата.

Уест Бром, с отличния си домакински рекорд, лесно ще вкара най-малко два гола срещу Уигън и първо ще влезе в протокола. Отборът бе непобеден в 17 от последните си 20 домакински срещи и отбеляза в 24 от последните си 25 мача пред домакините.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG