Уест Хам се отказва от Дефоу

Уест Хам се отказа от привличането на Джермейн Дефоу, твърди „Скай Спортс“. „Чуковете“ отправиха оферта на стойност 6 милиона паунда за нападателя на Съндърланд миналата седмица, която бе отхърлена. Те обмисляха ново предложение и отправиха запитване за исканата сума, но им бе отговорено, че Дефоу не се продава през този трансферен прозорец. Джермейн е вкарал 11 от 19-те гола на Съндърланд във Висшата лига през този сезон.
Мениджърът на Уест Хам Славен Билич има желание да привлече нападател през януари, тъй като в момента има проблеми на този пост. Голмайстор на тима в първенството е халфът Микейл Антонио с осем попадения. Привлеченият през лятото Симоне Дзадза не оправда очакванията и може да напусне още този месец.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365