Уест Хям – Манчестър Юнайтед bet365

Двубоят между Уест Хям – Манчестър Юнайтед ще се проведе на 10 май (четвъртък) от 21:45 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Манчестър Юнайтед падна с 1: 0 от Брайтън в петък. Червените дяволи се нуждаят от една точка от последните два мача с Уест Хям и Уотфорд, за да си осигурят позицията на второ място.

Коефициентът за победа на  Уест Хям е 4.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на  Манчестър Юнайтед  е 1.83. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Уест Хям – Манчестър Юнайтед: Статистика Н2Н двубои

Манчестър Юнайтед контролира този мач, както в историята, така и в най-новите срещи Н2Н с Hammers.

„Червените дяволи“ вкараха впечатляващ десет гол в три поредни победи над Уест Хем, включително 4-0 този сезон на „Олд Трафорд“.

Въпреки това, червените дяволи са имали проблеми в гостуванията си, като опонентът им спечели 24 и загуби 15 от 58 домакински срещи.

Прогноза
Жозе Моуриньо все още не може да ползва своя основен талисман Ромелу Лукаку, който е с травма на глезена, но Алексис Санчес може да влезе в стартовата линия, след като пропусна споменатото поражение на Брайтън в „АМЕКС“. Чилийското крило е изявен играч на Юнайтед и той е нашето най-голямо предложение за избор на голмайстор по всяко време.

Алексис Санчес да вкара по всяко време

BTTS

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, Cadbury, Barclays.bet-bg

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com