Уест Хям – Ман Юнайтед 29 септември

Двубоят Уест Хям – Ман Юнайтед от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 29 септември (събота) от 14:30 часа.  За щастие Hammers успяха да се измъкнат от зоната на изпадане и нещата се подобриха след 4ите загуби, като спечелиха и изравниха съответно срещу Евертън и Челси.

Коефициентът за победа на Уест Хям  е 4.50.  Равенството в мача е оценено с 3.80.  Коефициентът за победа на Манчестър Юнайтед е 1.85. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уест Хям – Ман Юнайтед: Статистика Н2Н

Статистиката на Уест Хям като домакин този сезон: 0-1-2.
Ман Юнайтед са в серия от 3 поредни победи като гост.
Преди година Ман Юнайтед бяха номер 2 в класирането с 16 точки. Сега са номер 7 с 10 точки.

Прогноза

Фактът, че има вътрешни проблеми в съблекалнята на Моуриньо, може да бъде окуражаващ фактор за домакините. Нещо повече, местният отбор е преодолял непостоянството в представянето си и успя да се върне в добра форма. Те няма да се поколебаят да се възползват от всяка възможност за да вкарат  топката в мрежата.

Уест Хям 0-0 пари обратно
Под 2.5 гола

Както винаги, не забравяйте, че за да гледате Пряко Предаване от bet365, трябва да сте направили залог, който е бил уреден през последните 24 часа, или да имате финансиран профил.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG