Уест Хям – Челси bet365premier

Двубоят Уест Хям – Челси от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 23 септември (неделя) от 15:30 часа.  Челси ще посети своите съседи в Източен Лондон като лидери с една цел – да направят шест поредни победи от шест. Уест Хям започнаха сезона зле, губейки 4  мача подред, но показаха голямо подобрение в последния си мач, като успяха да победят Евертън с 3: 1. 

Коефициентът за победа на Уест Хям  е 6.50.  Равенството в мача е оценено с 4.50.  Коефициентът за победа на Челси е 1.45. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уест Хям – Челси : Статистика Н2Н

Марко Арнаутович е голмайстора на Уест Хям с 3 гола. Еден Азар има 5 гола за Челси.
Челси са в победна серия от 6 мача.
Челси са в серия от 3 поредни победи като гост.

Прогноза

Уест Хям ще се надяват да задържат добрата си форма от последния мач у дома и ще се опитат да предизвикат Челси на Лондонския стадион. Дербитата в Лондон са винаги непредсказуеми, така че те имат шанс. Все пак, Eden Hazard е в отлична форма през този сезон, отбелязвайки хеттрик в мача срещу Кардиф  миналия уикенд.

Тези два отбора са играли един срещу друг 110 пъти, като Челси има девет победи повече  от Уест Хям. Хамърс отнеха четири точки от двете си срещи с Челси през миналия  сезон и три точки предния сезон. Очакваме труден мач, който да завърши с равенство.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG