УЕ Сант Андреу – Калахора сряда 17 Октомври

Двубоят между УЕ Сант Андреу – Калахора ще се проведе на 17 септември (сряда) от 21:30 часа в сблъсък от Купа дел Рей на Испания.  Резултатите на Сант Андреу са напълно противоположни на тези на Calahorra досега през сезона. Те затегнаха защитата, като допуснаха само един гол в последните три мача.

Коефициентът за победа на УЕ Сант Андреу e 3.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Калахора e 2.40Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

УЕ Сант Андреу – Калахора: Двубой Статистика

Сант Андреу нямат загуба в последните си 4 мача.
Сант Андреу не са губили в последните 16 свои домакинства.
Сант Андреу са в серия от 4 поредни домакински победи.

УЕ Сант Андреу – Калахора: Прогноза

Quadribarrats се радваха на вълнуваща кампания в Copa del Rey мина миналата година, когато стигнаха последните 32 кръга. Те имаха шанса да играят срещу Атлетико Мадрид у дома и като гост след това. Те загубиха и двете срещи (1-6 на агрегат).

Не очакваме гостите да се класират, въпреки че играят във висшето ниво. Равенството е залог с перфектна стойност, а по-консервативните играчи могат да опитат с равенство в полувремето.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други. Официални спонсори на Купата на Краля са: Sagamovil, Coca Cola, San Miguel.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG