Уигън – Кардиф, събота, 22 април

Двубоят от Чемпиъншип на Англия между Уигън (като домакини) и Кардиф ще се проведе на 22 април (събота) от 17:00ч. българско време на стадион DW.

Ставката затова Уигън да спечели двубоя е 2.25 а вероятността да завършат наравно е оценена на 3.40. Залози за това Кардиф да се радва на победата се приемат с коефициент 3.50

Уигън се борят за безопасност и да избегнат изпадане. Те са 4 точки от безопасността, само с 3 предстоящи мача. Те трябва да съберат всичките си силни и да имат голям късмет за да избегнат изпадането. Математически в събота е вероятно да изпаднат, ако не успеят да спечелят, и резултатите на други места са лоши. Отборът спечели 2 победи, но те бяха единствените в последните им  7 мача. Последно те се бориха срещу лидерите Брайтън. Като домакини  Уигън е един от най-лошите в лигата отбори –  с само 1 спечелена точка  на игра. Това, заедно с ниския потенциал за оценяване, ги постави в сегашната им позиция.

Кардиф влиза в тази игра в смесена форма. Те са осигурили финал в средата на класирането и вече мислят за летните почивки и новия сезон. Все пак те спечелиха последния си мач срещу друг кандидат за изпадане -Нотингам, който доказа, че не дава подаръци. Като гост отборът няма победа в 5 мача и само с 2 точки от възможни 15. Всъщност, тяхното ниво като гости е сравнимо с това на Уигън. Уигън отнесе 21 точки у дома, колкото и Кардиф като гости, като и двата отбора взеха средно една точка за една игра.

Прогноза Уигън – Кардиф

Под 2,5 гола в мача

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save