Уигън – Престън понеделник 22 Април

Двубоят между Уигън – Престън ще се проведе на 22 Април (понеделник) от 17:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. В един момент в петък Уигън беше настроен да изпадне в долните три – само за да предизвика невероятен обрат. Латиците успяха да победят Лийдс с 2:1 на Елланд Роуд, който ги отблъсна пет точки от зоната на падане.

Коефициентът за победа на Уигън е 2.25Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Престън е 3.25Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уигън – Престън: Двубой Статистика

Като домакин, Уигън не е губил от Престън в последните 4 срещи помежду им.
Сам Морси има повече жълти картони (13) от всеки друг играч на Уигън. Ben Pearson е с 13 за Престън.
Уигън не са губили в последните 8 свои домакинства.

Уигън – Престън: Прогноза

Престън са загубили 10 пъти като гост през този сезон, докато срещат страната от Уигън, която е осигурила 78% от точките си този сезон у дома. Макар че са изравнили твърде много игри напоследък, те трябва да избягват това срещу отбора на Престън, който е изравнил само три от 21 пътувания. Латиците спечелиха две от последните си три домакински мача срещу Престън, докато ние мислим, че те имат голяма стойност за поредния успех в понеделник.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com