Унгария – Австралия – bet365 bonus

Международната приятелска среща между  Унгария – Австралия ще се проведе на 9 юни (събота) от 18:30чАвстралия ще пътува до Будапеща в добро настроение, след като в началото на месеца унищожи Чехия с 4-0. Беше вълнуващо представяне от Socceroos и те ще се стремят да запазят тази форма.

Кофициентът за победа на Унгария е 2.87. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на  Австралия е 2.60. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Унгария – Австралия: Статистика Н2Н двубои

Двата отбора не са имали възможност да се срещнат един с друг в миналото.

Прогнози
Схемата 4-4-1-1 с Том Рокич точно зад единствения нападател Андрю Набът работеше перфектно за Берт ван Маруик срещу чехите миналия петък. Матю Леки направи феноменално представяне на десния фланг, като вкара гол. Набът също добави един  в разрушителна победа с 4: 0.

  • Австралия да спечели
  • Австралия -над 1,5 гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG