Унион Берлин – Дуисбург 14 Септември

Двубоят между Унион Берлин – Дуисбург ще се проведе на 14 септември (петък) от 19:30 часа в сблъсък от Бундеслига II на Германия. Унион Берлин направи обещаващ старт в новата кампания на 2-ра Бундеслига със седем точки от три стартиращи мача.

Коефициентът за победа на Унион Берлин е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Дуисбург е 4.20Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Унион Берлин – Дуисбург: Статитика Н2Н

Преди година Дуисбург бяха номер 11 в класирането с 4 точки. Сега са номер 18 с 0 точки.
Като домакин, Унион Берлин не е губил от Дуисбург в последните 5 срещи помежду им.
Унион Берлин нямат загуба в последните си 4 мача.

Унион Берлин – Дуисбург: Прогноза

Унион Берлин спечели и двете си домакински срещи досега през сезона и те си заслужават подкрепа, за да посрещнат отчаяната страна на MSV Дуисбург тук. Гостите не вкараха нито един гол в четири мача. Ние залагаме на домакините да запазят мрежата си празна.

Себастиан Андерсон изглежда да се наслаждава на времето си в Унион Берлин. Той вкара три гола в отварящите четири мача в Бундеслигата и добави още една в победата на DFB Pokal над Carl Zeiss Jena.

Можете да подкрепите шведския отбор, който да вкара по всяко време срещу страната на дъното на класацията.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонусa на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com