Унион Берлин – Кьолн 31 Януари bet365

Двубоят между Унион Берлин – Кьолн ще се проведе на 31 януари (четвъртък) от 21:30 часа в сблъсък от Бундеслига II на Германия. Желязките са в разгара на играта само с 6 точки разлика с Хамбургер. След 3-0 шок срещу Aue, те ще се нуждаят от победа, за да се върнат в надпреварата за титлата.

Коефициентът за победа на Унион Берлин е 2.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Кьолн е 2.45. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Унион Берлин – Кьолн: Статитика Н2Н

Статистиката на Унион Берлин като домакин този сезон: 6-3-0.
Унион Берлин не са губили в последните 10 свои домакинства.
Себастиан Андерсон е голмайстора на Унион Берлин с 6 гола. Симон Тероде има 22 гола за Кьолн.

Унион Берлин – Кьолн: Прогноза

Трудно е да се предскаже точния победител, тъй като и двамата са в добра форма през този сезон. Кьолн има предимство по отношение на h2h битките. Досега обаче домакините никога не са губели пред феновете си. Така можем да заложим на домакините да спечелят с коефициент 2.80.

Това е битка между най-добрата атака и най-добрата защита в лигата. Посетителите отнеха 3 или повече гола в 5 от 7-те си мача в близкото минало. Като се има предвид тяхната талантлива фронтова линия, можем да заложим и на двата отбора да отбележат.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com