Унион (Берлин) победи с 2:1 Борусия (Мьонхенгладбах)

Унион (Берлин) победи с 2:1 Борусия (Мьонхенгладбах) в ранния двубой от неделната програма на третия кръг в Бундеслигата.

В 22-ата минута грешка на Луис Байер позволи на домакините да организират атака, която беше завършена с гол на Нико Гиселман. В 41-ата Тайуо Ауоний поде атака, при която комбинира с Макс Крузе и удвои преднината на тима. Също както и през първата част, през втората “жребчетата” владееха

инициативата и отправиха една дузина удари, но стигнаха само до почетно попадение в добавеното време, когато Йонас Хофман се разписа от добавка след отразен удар на резервата Ласло Бенес.

Така Унион се изкачи на осмата позиция в класирането с актив от 5 точки, а Гладбах е 15-и със само един пункт и без шампионатен успех от началото на кампанията.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код .  Mоже да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. Унион (Берлин) победи с 2:1 Борусия (Мьонхенгладбах)