Уокинг – Уотфорд 06 Януари bet365

Двубоят Уокинг – Уотфорд от Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 06 януари (неделя) от 16:00 часа. Кардиналите са настроени за мач и половина, когато се срещат с Уотфорд в 3-тия кръг от ФА Къп. Отборът, който понастоящем играе в Националната лига Юг, не е в състояние да оспори отбор от Висшата лига.

Коефициентът за победа на Уокинг е 17.00. Равенството в мача е оценено с 7.50. Коефициентът за победа на Уотфорд е 1.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уокинг – Уотфорд: Статистика Н2Н

Уокинг не са губили в последните 5 свои домакинства.
Уокинг са в победна серия от 4 мача.

Уокинг – Уотфорд: Прогноза

Дори сравняването на тези две страни е невъзможно, тъй като те се различават по качество с огромен марж. Играта може да се окаже тренировка за Уотфорд.

Няма съмнение, че ще има цели. Със сигурност след последния мач на Уотфорд можем да сме сигурни, че ще видим повече от 3 гола в предстоящия мач за купата. Защитата на Уокинг няма да бъде в състояние да спре атаката по всички възможни начини. Така че моят избор е да залагам на краен резултат с повече от 2.5 гола.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG