Уорнък се радва, че отборът му показа характер

Мениджърът на Кардиф Сити Нийл Уорнък се надява, че неговия тим може да продължи да показва отлична игра след международната почивка.

Кардиф успяха да победят Куинс Парк Рейнджърс с 2-1 в събота, за да останат на върха на класирането с 15 точки от първите си пет мача.

Мат Смит изведе посетителите напред, но Кардиф атакува за да запази отличното начало на кампанията си благодарение на головете на Джуниър Хойлт и Сол Бамба.

Ипсуич падна у дома от Фулъм, което означава, че Уорнък вече е на три точки на върха на класирането и могат да бъдат подкрепени с 5: 2, за да бъдат промотирани в края на  този сезон.

Уорнък след мача каза: „Очевидно съм доволен,  на моменти ни беше трудно, но съм доволен от начина, по който играхме.“

„Ние показахме много характер, имахме добра игра в атака, създадохме някои добри шансове. Мислех, че [вратарят на КПР] Алекс Смитис е блестящ.

„Щастливсъм за това място и наистина се радвам, че следващите две седмици [за международната почивка] ще минат без пресконференция.“

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 е един от най-добрите букмейкъри в историята на онлайн хазарта. Основан е през 2000 г. в английския град Стоук (Стоук он Трент). Компанията предлага спортни залагания, покер, казино игри и бинго. Предлага залагания на живо, предавания на живо и залагания на живо, директно през сайта. За спортни игри и залагания, bet365 има лиценз, който се регламентира от Комисията по хазарта на Гибралтар.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG