Уотфорд – Арсенал понеделник 15 Април

Двубоят Уотфорд – Арсенал от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 15 април (понеделник) от 22:00 часа. След сапунената опера от миналия сезон с участието на Евертън, техния интерес към Марко Силва и евентуалната замяна на Хави Грация, този сезон се оказа огромен успех за Уотфорд.

Коефициентът за победа на Уотфорд е 3.20. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Арсенал е 2.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уотфорд – Арсенал: Статистика Н2Н

Хосе Холебас има повече жълти картони (11) от всеки друг играч на Уотфорд. Сократис е с 10 за Арсенал.
Уотфорд са в серия от 4 поредни домакински победи.
Трой Дийни е голмайстора на Уотфорд с 9 гола. Пиер-Емерик Обамеянг има 17 гола за Арсенал.

Уотфорд – Арсенал: Прогноза

Арсенал спечели само пет от срещите си във Висшата лига през този сезон, а три от тях бяха в ранните етапи на сезона. Последните девет дни в лигата донесоха само една победа, три равенства и пет загуби. Последният неуспех беше с 1:0 срещу Евертън, а загубите в Саутхемптън и Уест Хям показаха, че те се борят не само срещу големите отбори.

Този горещ рекорд, както и фактът, че имат пътуване до Италия само няколко дни по-късно, правят домашния резултат още по-вероятен. Тук подкрепяме победа на Уотфорд или Равенство за двойния шанс, заедно с победата с 2-1 за Хорнетс.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG