Уотфорд – Кардиф 15 декември bet365

Двубоят Уотфорд – Кардиф от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 15 декември (събота) от 17:00 часа „Хорнетс“ имат шанс да сложат край на поредицата от шест мача без победа в събота, когато посрещат застрашените от отпадане Кардиф Сити на „Викарадж Роуд“.

Коефициентът за победа на  Уотфорд  е 1.65 Равенството в мача е оценено с 3.90. Коефициентът за победа на Кардиф  е 6.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уотфорд – Кардиф: Статистика Н2Н

Уотфорд не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Хосе Холебас има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Уотфорд. Хари Артър е с 5 за Кардиф.
Статистиката на Кардиф като гост този сезон: 0-1-6.

Уотфорд – Кардиф: Прогноза

Bluebirds записаха важна победа с 1: 0 над колегите си в Саутхемптън миналия уикенд. Това беше равностойна среща, в която Калъм Патерсън направи разликата  след удар от защитник на светиите.

Но отборът на Нийл Уорнок играха много по-добре у дома досега през сезона. Те са с лоши резултати от пътуванията, със само 1 точка от седем мача като гост този сезон. Кардиф вкара само три гола в седем мача, като този сезон допусна 15.

Ето защо домакинската победа е добър вариант тук и ние ще я подкрепим като основна опция за залог.

Уотфорд да спечели
Уотфорд да запази чист лист   bet-bg.com

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG