Уотфорд – Кристъл Палас 21 април

Двубоят между Уотфорд – Кристъл Палас ще се проведе на 21 април (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия Формата на Уотфорд бележи спад, след като Хорнетс спечели само една точка в последните пет мача в лигата. За щастие, отборът вече е спечелил достатъчно точки, за да избегне отпадането от Висшата лига.

Коефициентът за победа на Уотфорд е 3.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Кристъл Палас е 2.55. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Уотфорд – Кристъл Палас: Статистика Н2Н за двубои

Кристъл Палас беше много по-успешен в последните Н2Н срещи. Те спечелиха три победи и равенство в последните четири срещи срещу Уотфорд.

Те спечелиха седем и загубиха пет от 19-те гостувания на  Хорнетс в хода на историята.

Двата отбора вкараха в четири от последните пет срещи  H2H.

Прогноза
Уилфрид Заха беше забележителен за Кристъл палас през последните няколко седмици. Нападателят от Кот д’Ивоар вкара три гола в последните два мача срещу Борнемут и Брайтън. Знаейки, че неговият отбор сега е срещу  Уотфорд, който е допуснал 13 гола в последните пет мача, трябва да видим стойността в подкрепата му, той да запазим добрата си форма и да вкара по всяко време.

Уилфрид Заха да вкара по всяко време за гостите

Палас да спечели

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, Cadbury, Barclays.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com