Уотфорд – Нюкасъл Юнайтед 05 май

Двубоят между Уотфорд – Нюкасъл Юнайтед ще се проведе на 05 май (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия Може ли финалът да се окаже фатален за Уотфорд? Отборът  не вкара в последните си три мача от Висшата лига, което все още ги излага на опасност да паднат в зоната на отпадане в оставащите две срещи.

Коефициентът за победа на Уотфорд е 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Нюкасъл е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Уотфорд – Нюкасъл Юнайтед: Статистика Н2Н двубои

Уотфорд ще влезе в мача след четири поредни победи в мачове Н2Н  с Нюкасъл Юнайтед.

Хорнетс вкараха пет гола в последните два мача  H2H, включително три при победата на Сейнт Джеймс Парк през ноември миналата година.

Magpies спечелиха само 2 от 10 мача на стадион Vicarage Road  през историята.

Прогноза
Нюкасъл Юнайтед претърпя отчайваща загуба с 0-1 срещу  Уест Бромич Албион в края на миналата седмица. Преди това те паднаха срешу Евертън на Гудисън със   същия резултат. Преди тази среща Рафа Бенитес и неговия отбор  спечелиха четири поредни мача във Висшата лига, което  премахна всички съмнения за техния статус в елита следващия сезон.

Под 2.5 гола

Под 0.5 гола в първото полувреме

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, Cadbury, Barclays.bet-bg

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com