Уотфорд победи с 2:1 Норич Сити

Уотфорд  победи с 2:1 срещу Норич и се отдалечи на 4 точки от зоната на изпадащите в Премиър лийг. Гостите поведоха, но „стършелите“ бързо изравниха, а в началото на полувремето брилянтен гол със задна ножица на Дани Уелбек им осигури трите точки.

Уотфорд не можеше да си позволи грешна стъпка срещу аутсайдера в лигата. Срещата противопостави два от трите отбора с най-слаба атака, но обстоятелствата ги принудиха да действат агресивно от самото начало и в 10-ата минута резултатът вече беше 1:1.

Емилиано Буендия рано тества рефлекса на Тим Крул, който успя да избие. Секунди по-късно Онел Ернандес проби и подаде на Буендия, който технично финтира Адам Масина и с фалцов удар намери далечния ъгъл на вратата. Това беше първи гол за Норич в шампионатен мач от края на февруари.

Домакините отговориха много бързо. Етиен Капу центрира от фаул и Крейг Доусън засече топката на далечната греда с втория си гол за сезона. В средата на полувремето Уотфорд взе иннициативата, но важна намеса на Бен Годфри предотврати сигурно попадение във вратата на Крул.

В 33-ата минута нидерландецът изби удар на Уелбек, а в 42-ата отново бившият нападател на Арсенал стреля с глава, но топката излезе в аут.

След почивката домакините се настаниха по-трайно в половината на съперника. Преди това обаче Теему Пуки пропусна да върне преднината на Норич. Бен Фостър трябваше да се намесва и след мощен шут на Максимилиан Аарънс.

В 56-ата минута Исмаила Сар се отскубна от Кени Маклийн по десния фланг и центрира към наказателното поле, където след рикошет топката стана удобна за Уелбек и той с перфектна задна ножица направи безпомощен Тим Крул.

Уелбек нямаше гол в Премиър лийг от август 2018 година, когато се разписа за Арсенал срещу Уест Хам.

Направените смени направиха Норич да изглежда по-офанзивно. Гостите имаха няколко добри възможности да изравнят, но все нещо не им достигаше. Най-големият шанс се откри пред резервата Йосип Дърмич, но той от няколко метра прати топката в аут.

Уотфорд постигна първа победа от края на февруари, когато срази шампиона Ливърпул с 3:0. В следващия кръг „стършелите“ ще приемат Нюкасъл.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте пряко и прави залози на живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Уотфорд победи с 2:1 Норич Сити