Уотфорд – Уест Хям неделя 12 Май

Двубоят Уотфорд – Уест Хям от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 12 май (неделя) от 17:00 часа. Следващата събота Уотфорд ще участва на „Уембли“, за да се изправи срещу Манчестър Сити във финала за купата на ФА, но преди това Хорнетс трябва да се справи окончателно безсмислено в сблъсъка от Висшата лига с Уест Хям.

Коефициентът за победа на Уотфорд е 2.25. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Уест Хям е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уотфорд – Уест Хям: Статистика Н2Н

Етиен Капу има повече жълти картони (13) от всеки друг играч на Уотфорд. Робърт Снодграс е с 10 за Уест Хям.
Преди година Уест Хям бяха номер 15 в класирането с 39 точки. Сега са номер 11 с 49 точки.
Като домакин, Уотфорд не е губил от Уест Хям в последните 3 срещи помежду им.

Уотфорд – Уест Хям: Прогноза

В същото време Уест Хем не успяха да вкарат нищо в шест от последните си девет мача, а във всичките, с изключение на две срещи, завършиха с по-малко от три гола. Последните осем домакински мача на Уотфорд са имали три или повече гола също и три пъти, като се има предвид, че всеки от последните четири мача между тези отбори с малко голове, смятаме, че подкрепата под 2.5 гола и победата на Уотфорд изглежда най-добрият вариант тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet365

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG