Упешка Де Силва говори за бързият си възход в покера

Упешка Де Силва не насочи вниманието си към турнирите на живо до 2013 г., но през последните няколко години той все пак успя да спечели две гривни от Световните серии по покер, прибирайки близо $2 милиона.

Първата гривна на Де Силва дойде през 2015 от $1,500 no-limit hold’em събитие, което му донесе $204,577. Неговата втора победа дойде едва миналото лято, когато той спечели $3,000 Shootout събитието за $229,923. Де Силва също направи дълбоко класиране в главното събитие през 2015 г. и игра на финалната маса на WPT Legends of Poker Main Event през 2016, което му донесе $198,720.

bet365 Вижте онлайн покер залата на bet365 !

В ново интервю Де Силва разказа за краткият си престой в Шри Ланка, порастването със супер майка, игра в някои тайни Texas hold’em игри, битка с егото, големите полета срещу големите бай-ини, изолацията на покер професионализма и отвращението към кънтри музиката.

Можете да чуете цялото интервю в iTunes или да го изтеглите директно от любимото си приложение за подкасти, за да го слушате в движение.

 

 

bet365

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!