Утрехт – Дордрехт понеделник 03 Февруари

Двубоят между Утрехт – Дордрехт ще се проведе на 03 февруари (понеделник) от 21:00 часа в среща за Еерсте Дивизия на Холандия. Утрехт Йънг загуби с 3:1 от домакините в Камбур при последния си мач, докато Дордрехт спечели победа у дома срещу Айндховен, но все още остава на дъното на класацията.

Коефициентът за победа на Утрехт е 1.95. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Залози за това Дордрехт да победят се приемат с коефициент 3.25. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Утрехт – Дордрехт: Двубой статистика

Дордрехт не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Jong FC Utrecht.
Дордрехт са в серия от 3 поредни загуби като гост.
Jonas Arweiler е голмайстора на Jong FC Utrecht с 7 гола. Jari Schuurman има 5 гола за Дордрехт.

Утрехт – Дордрехт: Прогноза

Уверени сме, че Утрехт Йънг ще спечели в понеделник и предвидихме краен резултат в тяхна полза. Домакините имат добър рекорд у дома през този сезон и победиха Дордрехт в последните си три срещи, докато гостите вече загубиха осем от своите единадесет гостувания в Дивизия Еерсте този сезон. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Eredivisie можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com