Уулвс- Хъдърсфийлд, вторник, 25 април

Двубоят от Чемпиъншип на Англия между Уулвс (като домакини) и Хъдърсфийлд ще се проведе на 25 април (вторник) от 21:45ч. българско време на стадион Молиньо (Уулвърхемптън).

Ставката затова Уулвс да спечелят двубоя е 3.20 а вероятността да завършат наравно е оценена на 3.40. Залози за това Хъдърсфийлд да се радва на победата се приемат с коефициент 2.40

Вълците са на 15-то място в класирането и са с 10 точки над зоната на отпадане. В останалата част от сезона те нямат за какво да играят. Те са в добра позиция да останат в шампионата и през следващия сезон.

Вълците ще излязат след равенство без вкаран гол като домакини на Блекбърн. Те имаха 6 победи и 2 равенства от последните 10 мача, като загубиха 2.

Хъдърсфийлд ще се стремят да утвърдят заявката си за игра на плейофите в този мач. Хъдърсфийлд бяха силни претенденти за автоматична промоция до скоро. Но серия от лоши резултати отслаби позициите им и сега трябва да се фокусират върху играта си за да останат в първите шест. Гостите имат добра статистика на стадион Молиньо.

Териерите бяха победени с 1: 4 от домакините Фулъм през уикенда. Това бе четвъртото им поражение в седем мача. Имат право на  малко грешки, тъй като те са на 5-то място в лигата.

Прогноза Уулвс- Хъдърсфийлд

И двата отбора да отбележат

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save