Уулвърхемптън – Лестър Сити 19 януари bet365 premier

Двубоят Уулвърхемптън – Лестър Сити от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 19 януари (събота) от 14:30 часаВълците ще се стремят към победа, след загубите срещу Кристъл Палас и Манчестър Сити, които ги свалиха в долната половина на класирането. Те могат да се върнат в топ десет с победа над 8-мите Лестър.

Коефициентът за победа на Уулвс  е 2.20 Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на  Лестър  е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уулвърхемптън – Лестър Сити: Статистика Н2Н

Раул Хименес е голмайстора на Уулвърхямптън с 6 гола. Джейми Варди има 7 гола за Лестър.
По време на последните 12 срещи с Уулвърхямптън като домакин, Уулвърхямптън спечели 4 пъти, при 6 равенства и 2 победи за Лестър. Головата разлика е 18-14 в полза на Уулвърхямптън.
Последната победа на Лестър срещу Уулвърхямптън като гост бе през 2006.

Уулвърхемптън – Лестър Сити: Прогноза

Вълците не отбелязаха нито един гол в последните двa мачa срещу Кристъл Палас (загуба 0: 2) и Манчестър Сити (3: 0). Интересното е, че този негативен резултат дойде след шокираща победа с 1: 3 над Тотнъм на Уембли.

Лисиците, от другата страна, загубиха Н2Н мачовете с Нюпорт Каунти (четвърта дивизия на английския футбол) и Саутхемптън (борците за изпадане) с 1-2. Те загубиха три от последните четири мача във всички състезания – резултат, който започна с разочароваща 0: 1 загуба срещу Кардиф Сити на King Power.

Вълците да спечелят
Вълците – Над 1,5 гола

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG