Уулвърхямптън – Астън Вила 10 Ноември

Двубоят между Уулвърхямптън – Астън Вила ще се проведе на 10 ноември (неделя) от 16:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Закъснял гол на Раул Хименес в четвъртък вечерта намекна, че Уолвс, освен гаранция за преминаване към нокаут етапите на Лига Европа, едва ли ще повтори фантастичната си форма тази година.

Коефициентът за победа на Уулвърхямптън е 1.90. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Астън Вила е 4.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уулвърхямптън – Астън Вила: Статистика Н2Н

Като домакин, Уулвърхямптън не е губил от Астън Вила в последните 3 срещи помежду им.
Раул Хименес е голмайстора на Уулвърхямптън с 4 гола. Уесли има 4 гола за Астън Вила.
По време на последните 8 срещи с Уулвърхямптън като домакин, Уулвърхямптън спечели 2 пъти, при 2 равенства и 4 победи за Астън Вила. Головата разлика е 15-9 в полза на Астън Вила.

Уулвърхямптън – Астън Вила: Прогноза

Вълците са изиграли три равенства 1-1 в последните си шест състезателни мача, а 60% от мачовете им в домакинската лига са завършили с 1-1. У дома и гостите Уулвс са участвали в резултат 1-1 шест пъти във Висшата лига през този сезон, включително всеки от последните им три, така че подкрепянето на двоен шанс за домакините и двата отбора да отбележат е очевиден избор. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG