Уулвърхямптън Уондърърс – Бирмингам Сити 15 април

Двубоят Уулвърхямптън Уондърърс – Бирмингам Сити от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 15 април  (неделя) от 14:00 часа. Уулвърхямптън  има шанс да си осигури промоция  в елитния клас три мача преди края на сезона с победа над Бирмингам Сити в неделя.

Коефициентът за победа на Уулвърхямптън Уондърърс  е 1.40 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 4.75.  Коефициентът за победа на  Бирмингам Сити е 10.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Уулвърхямптън Уондърърс – Бирмингам Сити: Статистика Н2Н

Уулвърхямптън контролира Н2Н двубоя през  историята, спечелвайки 49 от 101 срещи със сините.

Бирмингам Сити спечели само 12 от 50 сблъсъка на Molineux.

Вълците спечелиха три от последните пет H2H мача  с Бирмингам Сити, включително 0-1 победа през този сезон през декември миналата година.

Трябва също да споменем, че Бирмингам победи когато двата отбора последно играха на Molineux, с  1-2 през февруари миналата година.

Прогноза

Разликата в качеството е огромна и очакваме домакините да отпразнуват промоцият във футбола във Висшата лига с победа в неделя следобед.

Основният залог е Уулвс да спечели с два или повече гола, като алтернативно можете да опитате с домакините да запазят чист лист.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Автор: Бет – БГ / Bet – BG