Уфа – Криля Советов събота 27 Юли

Двубоят между Уфа – Криля Советов ще се пороведе на 27 юли (събота) от 14:00 часа в среща от Висшата Лига на Русия. И двата отбора бяха завършили в зоната на изпадане през последния сезон и трябва да преминат през плейофите, за да получат билет за това издание на състезанието.

Коефициентът за победа на Уфа е 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Криля Советов е 3.10. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уфа – Криля Советов: Двубой статистика

Мачове от миналия сезон: 1-2 (ФК УФА домакин) и 1-1 (Samara домакин).

Уфа – Криля Советов: Прогнози

Уфа загуби последните си две срещи и загуби и девет от последните си дванадесет. Те допуснаха три или повече гола в последните си две срещи и отново загубиха седем от последните си дванадесет пред домашната си тълпа. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Russia Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com