Фабио Капело обяви, че прекратява треньорската си кариера

Легендарният италиански треньор Фабио Капело обяви, че прекратява професионалната си кариера.

В интервю за телевизия Рай Капело каза, че повече няма да се занимава с треньорска дейност, а ще става коментатор.

„Китайският клуб Цзянсу Сунин беше последен опит в треньорската работа. Постигнах всичко, което съм искал в професията и съм щастлив от това“, добави 71-годишният Капело, който от 2012 до 2015 година беше селекционер на Русия.

Италианецът подаде оставка от Цзянсу Сунин в края на март.

Преди седмици в медиите се появиха публикации, че Капело може да поеме националния отбор на Италия, но той опроверга това.

„Италия? Аз вече казах не. Имам опит начело на Англия и Русия. Исках да бъда начело на клубен отбор още един път, но Цзянсу Сунин е последен в кариерата ми. Постигнал съм всичко. Сега съм щастлив, че ще бъде коментатор. В тази роля ти винаги побеждаваш“, поясни италианецът.

Капело започна треньорката си кариера през 1987 година и за 31 години спечели 15 трофея на клубно ниво, както и Шампионската лига през 1990 година с Милан. Той беше начело на Англия на Мондиал 2010.

Фабио Капело е ръководил още клубове като Реал Мадрид, Рома и Ювентус.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и много други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG