Фалкао се завръща в националния

Колумбийският стрелец Фалкао получи повиквателна за предстоящите световни квалификации срещу Чили и Аржентина.

Радамел Фалкао бе възнаграден за силната си форма през този сезон с повиквателна за националния отбор на родината си Колумбия. Нападателят на Монако ще бъде сред избраниците на селекционера Хосе Пекерман в световните квалификации за Мондиал 2018 срещу Чили у дома и срещу Аржентина като гост през следващата седмица.Заложи bet365

Ставката затова Колумбия да надвие Чили пред погледа на своите привърженици в Баранкия идния четвъртък, 10-ти ноември е 2.00. Залози за победа на Чили в сблъсъка се приемат с коефициент 3.40.

Радамел Фалкао имаше нещастието да пропусне Световните финали през 2014 г. в Бразилия и Копа Америка 2016 поради контузии, а по време на разочароващия си престой във Висшата лига през последните два сезона много рядко бе викан в представителния тим на родината си.

След завръщането си в Монако (10.00 да стане шампион на Лига 1) през лятото колумбиецът отново започна да напомня за познатата си форма. През седмицата той наниза две попадения за успеха над ЦСКА Москва в Шампионската лига (3:0) и вече може да се похвали с 42 гола в 46 мача от европейските клубни турнири.

„Много съм щастлив, че отново ще представлявам моята страна. За мен това е много специална повиквателна и приемам този шанс с голяма надежда“, написа Фалкао, който има 25 гола за Колумбия в 63 мача, в социалната мрежа Twitter.

Не забравяйте, че ако срещата Колумбия-Чили завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в bet365