Фейенорд – Апоел Беер Шева 22 Август

Двубоят между Фейенорд – Апоел Беер Шева ще се проведе на 22 август (четвъртък) от 20:30 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Фейенорд мина през последния 5-и кръг срещу Динамо Тбилиси, но ще очаква по-строг тест през следващите седем дни, когато два пъти ще играе с Апоел.

Коефициентът за победа на Фейенорд е 1.40. Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Апоел Беер Шева е 8.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фейенорд – Апоел Беер Шева: Статистика Н2Н

Фейенорд нямат загуба в последните си 5 мача.

Фейенорд – Апоел Беер Шева: Прогноза

Уверени сме, че и двата отбора ще отбележат гол в първия мач в четвъртък. Feyenoord не се справят много добре в ранните етапи на новия сезон и техните гости не са непознати за европейските състезания, които участват в Европа или Шампионска лига всеки сезон след кампанията 2014/15. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com