Фероникели – Т.Н.С. вторник 16 Юли

Двубоят между Фероникели – Т.Н.С. ще се проведе на 16 Юли (вторник) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. TNS се завръща в действие срещу Фероникели във вторник, докато търсят място в следващия кръг от квалификациите за Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Фероникели е 2.10Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Т.Н.С. е 3.40Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фероникели – Т.Н.С.: Двубой Статистика

ТНС нямат загуба в последните си 24 мача.
KF Feronikeli нямат загуба в последните си 12 мача.
ТНС са в серия от 10 поредни победи като гост.

Фероникели – Т.Н.С.: Прогноза

Междувременно Фероникел изигра първия си мач от Шампионската лига срещу TNS. Те спечелиха предварителен кръг с победи, връщайки се обратно към дома, нещо, което им дава допълнителна увереност. Те имат импулс зад тях у дома и определено показаха какво могат да направят, като завършиха този двубой с 2-2 миналата седмица. В резултат на това смятаме, че Feronikeli са оценени на добра стойност за победа. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com