Фетел доминира в третата последна тренировка преди Гран При в Унгария

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел доминира тотално в третата последна тренировка преди започващата след по-малко от два часа квалификация за Гран При на Унгария. Четирикратният световен шампион показа реалната скорост на Скудерия на пистата „Хунгароринг“ и остави съперниците далеч зад гърба си.

Съотборникът на Себ в Скудерия Кими Райконен записа второ време с изоставане от близо половин секунда от германеца. Основните съперници на Ферари от Мерцедес привидно са далеч от темпото на италианците. Валтери Ботас днес бе по-бързият от съотборника си Люис Хамилтън. Финландецът записа трето време, но бе по-бавен от Фетел с близо секунда. Хамилтън от своя страна е на секунда и половина от лидера на пета позиция.

В квалификацията обаче всички очакват агресивните настройки с повишена мощност в двигателите на „Сребърните стрели“ да изравни силите и борбата за полпозишън да е ожесточена.
Младата надежда на Ред Бул Макс Верстапен отново бе най-бърз от останалите и се нареди веднага зад фаворитите от Ферари и Мерцедес с четвърто време. 25 минути преди края Даниел Рикардо трябваше да прекрати тренировъчната си сесия заради технически проблем със скоростната кутия в болида на Ред Бул. Така австралиецът остана едва осми преди квалификацията в Унгария.

Стофъл Вандоорн изненада приятно шефовете си в Макларън-Хонда и успя да направи обиколка с време достатъчно за шестата позиция. Съотборникът на Фернандо Алонсо изостана от петия Хамилтън само с 0.2 сек. Самият Фернандо направи най-бързата си обиколка днес с едва девето време. Двукратният световен шампион от Испания днес празнува 36-ия си рожден ден.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.