Фетел разкри кой е любимия му съотборник

Лидерът на Ферари Себастиян Фетел посочи Кими Райконен за най-добрият съотборник, с който някога е работил в кариерата си. Фетел и Райконен се състезават за Скудерията от 2015 г. насам, като с времето изградиха отлични взаимоотношения помежду си, базирани на взаимно уважение и доверие.

Ставката затова Фетел да спечели надпреварата на трасето в Тексас е 3.25, а вероятността той и Хамилтън да завършат в комбинация на подиума е оценена на 3.50. Залози за успех на Хамилтън можете да правите със ставка 1.83.

„Много често хората правят нещата много по-сложни, отколкото в действителност са, особено в света на Формула 1. Добре е да работиш с някого, който не се меси в политиката на отбора и не създава излишни обърквания. В този смисъл Кими е най-добрият съотборник, който съм имал досега. Той е доста прям. В миналото се разбирах добре и с Даниел Рикардо“, заяви Фетел пред Motorsport.com.

Четирикратният световен шампион говори и за бившия си колега в Ред Бул Марк Уебър. Той сподели, че е имал известни разногласия с австралиеца, отдавайки това най-вече на факта, че двамата са били от различни поколения.

Четири кръга преди края на шампионата във Формула 1 Фетел е в доста трудна ситуация, след като изостава на цели 59 точки от лидера в класирането при пилотите Люис Хамилтън (Мерцедес) и е пред угрозата да загуби световната титла.

В случай, че Хамилтън спечели неделната надпревара в Остин, САЩ, а Фетел завърши шести, или по-назад, то тогава британецът ще се поздрави с отличието. Хамилтън ще триумфира и ако завърши втори, но в този случай Фетел трябва да финишира извън челната осмица.

Bet365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече. За да можете да правите бет365 теглене – трябва да преминете през процес по верификация на акаунта си. Следете актуални коефициенти и bet365prognozi за най-важните събития всеки ден. Bet365 мобилно приложение работи и с bet365 mobile android и iOS, mac. Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG