Филаделфия и Минесота откриват новия сезон?

Филаделфия и Минесота се планира да открият новия сезон в НФЛ. Информацията е на Хауърд Ескин от радио 94WIP в Града на братската любов, а повторението на финала на НФК ще е на 6 септември.

През януари „орлите” спечелиха с 38:7, а две седмици по-късно взеха и първия си Супербоул. За разлика от финала на конференцията и в двата отбора се очакват промени при куотърбековете.

За Филаделфия се планира завръщането на контузения титуляр Карсън Уенц. Минесота пък замениха Кейс Кийнъм с получилия $84 000 000 Кърк Казънс.

От централата на НФЛ не потвърдиха новината за мача на откриването. Официалното оповестяване на програмата за новия сезон е планирано за средата на април.

 

Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Включително от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог остава активен за продълженията и ще се уреди според крайния резултат.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Следвайте всички залози и прогнози за Американски Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

 

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com