Филаделфия Флайърс – Колорадо Аваланш 23 Октомври

Двубоят между Филаделфия Флайърс – Колорадо Аваланш ще се проведе на 23 октомври (вторник) от 02:05 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в НХЛ. Двата тима премериха сили в Денвър на 6-ти октомври, като с успеха се поздравиха домакините с резултат 5-2 шайби.

Залози за победа на Флайърс се приемат при коефициент от 1.76. Шансовете за нов успех на Аваланш са оценени на 2.10. Хендикап коефициентът (+1.5) за тима на домакините е 1.40.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Филаделфия е с четири победи и също толкова поражение от началото на шампионата, в това число 2-2 успеха у дома. В събота възпитаниците на Дейв Хакстол надиграха Ню Джърси Девилс с 5-2 в „Wells Fargo Center“.

Капитанът Клод Жиру регистира точка за седми път от осем мача след асистенция срещу Девилс. Дясното крило Уейн Симъндс пък има три гола в последните три срещи.

Колорадо е с актив от 5-3 победи до момента, включително 3-2 успеха извън дома. В последния си мач от събота Джаред Беднар и сие подчиниха Каролина Хърикенс с 3-1.

Капитанът Габриел Ландеског затвърди добрата си форма с два гола срещу Хърикенс и може да се похвали с осем точки (шест гола и две асистенции) за последните четири мача. Нейтън Макинън записа три точки във втори пореден мач след гол и две асистенции в събота.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com