Финикс Сънс – Индиана Пейсърс 28 Ноември bet365

Двубоят между Финикс Сънс – Индиана Пейсърс ще се проведе на 26 ноември (понеделник) от 04:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. Статистиката от последните шест двубоя между съперниците е изцяло на страната на „пешеходците“, които ликуваха в пет от тези срещи.

Шансовете на Индиана да продължи успешния си ход срещу противника са оценени на 1.68. Залози за победа на Финикс можете да правите със ставка 2.25, а линията за общо над 214.5 точки в мача е оценена на 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Финикс се завръща у дома след четири поредни гостувания. В които записа само една победа, но тя бе срещу втория на Изток Милуоки Бъкс. Селекцията на треньора Игор Кокосков е залепена на дъното в Западната конференция със само четири победи в 19 мача, а на своя паркет тимът е ликувал три пъти в девет домакинства.

Новобранецът Деандре Айтън заби 25 пункта и завърши с 11-13 при стрелбите от игра при загубата от Детройт Пистънс с 107-118 в неделя. Айтън овладя и 12 борби, взимайки втори дабъл-дабъл в три мача и 11-ти за сезона. Звездата на тима Девин Букър се развихри с 37 пункта и така за четвърти път тази кампания надхвърли кота 35.

Индиана излиза в опит да надгради върху най-изразителната си победа от началото на сезона. Изкована във вторник като гост на Юта Джаз с резултат 121-88 точки. Момчетата на Нейт Макимлън са четвърти на Запад с показатели 12-8, включително 6-4 далеч от дома.

Звездата на „пешеходците“ Виктор Оладипо ще пропусне пети мач подред заради контузия в коляното. Но отсъствието му не се усети в Юта, където седем играчи на Индиана отбелязаха 10 или повече точки. Дъг Макдермът записа рекордна резултатност този сезон (21 точки), а Боян Богданович е в серия от осем поредни срещи с 15 или повече точки на сметката си.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG