Фиорентина – СПАЛ 2013 15 април

Двубоят между  Фиорентина – СПАЛ 2013 ще се проведе на 15  април (неделя) от 13:30 часа в среща от Серия А на Италия. Фиорентина има добри резултати напоследък и ще се надяват да продължат натиска си за участие в Лига Европа.

Коефициентът за победа на Фиорентина е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на СПАЛ 2013 е 7.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Фиорентина – СПАЛ 2013: Статитика Н2Н

  • СПАЛ са изравнили последните си 4 мача
  • Фиорентина спечели последните си 6 мача
  • Имаше по-малко от 2.5 гола в последните 5 мача на СПАЛ
  • Фиорентина запази чист лист в 5 от последните си 6 мача
  • Имаше по-малко от 2,5 гола в 7 от последните 8 домакински мача на Фиорентина

Прогноза

СПАЛ успяха да вземат точка от всяка една от последните си четири срещи, включително и срещу Ювентус. Оцеляването е на дневен ред за посетителите, но  Фиорентина са в отлична форма. Те спечелиха последните си шест  мача, като запазиха чисти листове в пет от последните си шест и са фаворитите за победа тук.

Победа за Фиорентина, под 2,5 гола, и двата отбора да вкарат гол

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона. Милан, Ювентус, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд. Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com