ФК Лорка – Културал Леонеса сряда 17 Октомври

Двубоят между ФК Лорка – Културал Леонеса ще се проведе на 17 септември (сряда) от 21:45 часа в сблъсък от Купа дел Рей на Испания.  Домакините са без загуба в осем поредни мача в различни състезания. Те обаче изравниха четири от последните пет.

Коефициентът за победа на ФК Лорка5.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Културал Леонеса e 1.70Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

ФК Лорка – Културал Леонеса: Двубой Статистика

Lorca CF нямат загуба в последните си 8 мача.
Lorca CF са в серия от 3 поредни домакински победи.
Културал Леонеса са в победна серия от 3 мача.

ФК Лорка – Културал Леонеса: Прогноза

Домакините записаха  победа с 3: 0 над Лос Garres в петък вечер.

Лорка обикновено е трудна за побеждаване досега през сезона. Знаейки, че ще се изправят срещу отбор, който трудно допуска  голове, под 2.5 гола FT изглежда най-доброто от опциите за залагане.

Що се отнася до резултата, равенството изглежда е най-вероятно от трите възможности. Участниците, които биха искали да заложат на точен резултат, могат да опитат с равенство 1: 1 .

Равен

Под 2.5 гола FT

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други. Официални спонсори на Купата на Краля са: Sagamovil, Coca Cola, San Miguel.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG