Флийтууд Таун – Нортхямптън 24 Март

Двубоят между Флийтууд Таун – Нортхямптън ще се проведе на 24 март (събота) от 17:00 часа в среща от Лига 1 на Англия. Fleetwood Town успяха да вземат супер важните три точки във вторник вечерта, когато изпратиха Rochdale с 0-2 , за да се  преместят вече четири точки над опасната зона преди кръга уикенда.

Коефициентът за победа на Флийтууд Таун е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Нортхямптън е 4.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Флийтууд Таун – Нортхямптън: Двубой статистика

Fleetwood Town са безупречни в домакинските сблъсъци с Нортхямптън Таун, спечелвайки всеки от трите досега (6-0 голова разлика).

Cod Army също спечели три и изравни една от последните четири срещи, като Cobblers допуснаха само веднъж в процеса.

 

Флийтууд Таун – Нортхямптън: Прогноза

Домакините ще влязат в мача с увереност, след впечатляващо представяне в средата на седмицата и победа с 0-2 на Crown Oil Arena .

Ако вземем под внимание тенденцията на H2H, подкрепата за домакинската победа е задължителна при коефициент от 2,00. Също така ще заложим на Fleetwood Town  да запазят мрежата си без допуснат гол.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Лига 1 на Англия от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG