Флора Талин – Айнтрахт Франкфурт 25 Юли

Двубоят между Флора Талин – Айнтрахт Франкфурт ще се проведе на 25 юли (четвъртък) от 20:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Франкфурт получи последните четири мача в това състезание миналия сезон, така че Флора трябва да направи чудо преди топката дори да бъде докосната от гостите.

Коефициентът за победа на Флора Талин е 17.00. Равенството в мача е оценено с 9.00. Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 1.083. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Флора Талин – Айнтрахт Франкфурт: Статистика Н2Н

Флора нямат загуба в последните си 6 мача.
Флора са в серия от 3 поредни домакински победи.

Флора Талин – Айнтрахт Франкфурт: Прогноза

При залагането се откроява „Франкфурт, за да спечели и двата отбора да отбележат гол“. Това ще бъде първият състезателен мач на Франкфурт за сезона, така че е разумно да се предположи, че те все още не са с най-добрата си защита.

bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com