Флорентино Перес говори пред El Chiringuito в детайли за новия турнир

Флорентино Перес говори пред El Chiringuito в детайли за новия турнир, но също така обсъди и други футболни теми, свързани със своя клуб.

За Килиан Мбапе

Дойдох да говоря за Суперлигата. След осем години ще дойда да говоря за друго нещо. Вижте, вървя си с маската и чувам “подпиши с Мбапе”. Какво да отговоря? Спокойно…

Истината е, че той е един много добър играч. Мадрид се нуждае от промяна. Не говоря обаче за Мбапе. И все пак ние спечелихме много трофеи и се случиха доста неща. Трябва да продължим напред и се занимавам точно с това. Не съм говорил с този футболист. Поне днес не съм. Това беше шега. Мога да ви уверя, че не съм говорил с него от няколко години. Знам само това, което чета по вестниците.

За трансферите

Правя всичко възможно Мадрид да не загуби мястото, което му приляга. Мадридистите знаят това. Истината обаче е, че трябва да имаме приходи от 900 млн. евро, а ще бъдат само 600 млн. евро. Въпреки че Мадрид беше разорен още когато дойдох…

За възможно завръщане на Кристиано Роналдо

Лионел Меси и Кристиано са много добри играчи, това е нещо историческо. Дали Роналдо ще се върне? Не, той има договор с Ювентус. Няма смисъл от негово завръщане. Много го обичам, дал ни е доста.

За бъдещето на Серхио Рамос

И него обичам много, но се намираме в доста лоша ситуация. Трябва да бъдем реалисти, сега всички сме много зле. Не съм казвал, че Рамос няма да остане. Мислим за завършека на този сезон. После ще мислим за това какво предстои. Могат да се случат много неща. Първо трябва да приключим настоящата кампания. Преговаряме с доста играчи и много от тях доброволно си намалиха заплатата. Някои вече го направиха и по-конкретно двамата, които бяха дадени под наем – Лука Йович и Мартин Йодегор.

Рамос също прие миналата година. През тази обаче ситуацията при него е различна.

За Винисиус Жуниор

Той не е за продан и не се пипа.

За Зинедин Зидан

Най-добрият треньор, който сме имали, една легенда. Има характер почти като моя. Не харесва пресконференциите, нищо не казва, доволен е… Както казва, никога не се знае. Той има действащ договор.

За бъдещето на Лионел Меси

Бих искал да остане в Барселона, той е голям играч. Феноменът Мадрид – Барса е лукс, с който разполагаме само тук, а го гледат милиони хора. Когато се срещнат Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед например, това не се случва.

За срещата на Ла Лига без Реал Мадрид, Барселона и Атлетико Мадрид

Нямам идея, нямам никаква идея. Сигурно искат да обсъдят с останалите темата за Суперлигата, не знам. Бих искал да има по-голяма прозрачност.

За засадата на Мариано Диас срещу Хетафе

Не искам да говоря за това. За 20 години нищо не съм коментирал. Ако един ден някой от клубните членове ме попита на Асамблеята, аз ще му отговоря.

Всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Флорентино Перес говори пред El Chiringuito в детайли за новия турнир